Share

Direct naar

Pasteleria Flandes Calpe

Belgische bakkerij, tearoom, chocolaterie en banketbakkerij in het hartje van Calpe

Wie in Spanje verblijft maar het Belgische brood en gebak mist, kan hier genieten van het uitgebreide assortiment lekker dagvers brood en patisserie in de winkel en de tearoom.

De bakkerij werd in 1982 opgericht door Gerard Loyson en Jacqueline Bogaert en groeide uit tot  een succesvolle tea-room, chocolaterie en banketbakkerij. Van bij de aanvang was deze Belgische bakkerij een schot in de roos!

Onze pannenkoeken worden vers gebakken, we hebben één van de beste koffies in Calpe en zijn van ver gekend voor een rustig uitgebreid ontbijt met broodjes van de warme bakker naast ons. Het gebak bij de koffie kan je gaan kiezen in de bakkerij zelf en hier kun je ook terecht om brood of gebak mee naar huis te nemen.

We hebben ruime keuze in betaalbare snacks om de grote of kleine honger te stillen, alles zelf gemaakt in onze keuken: zoals echt Vlaams stoofvlees met lekkere frietjes, krokante croque monsieurs, warme of koude belegde broodjes. Je moet maar eens een kijkje komen nemen in onze kaart. Iedere vrijdag kan je genieten van Hespe rolletjes met witloof en aardappelpuree, gemaakt op west-vlaamse wijze (maar reserveren is aangeraden).

Ons ijs is van het ijsboerke die heel lekker wegsmelt in de mond, je kan bij ons genieten van groots ijs voor een kleine prijs, kom maar eens kijken, onze dame blanche wordt bijvoorbeeld klaargemaakt met heerlijke zelfgemaakte warme chocolade saus.

Proef op woensdag namiddag onze vers gebakken Brusselse wafels, je komt er zeker eens voor terug

Calle La Pinta 10, 03710 Calpe
Tel. +34 965 832 815
Website: pasteleriaflandes.eu

Share

Comments are closed.

Zoeken op het internet

Aangepast zoeken