Share

Direct naar

Max Villas y Casas

Belgisch makelaarskantoor in Benissa

Koop en verkoop van villa’s aan zee, authentieke finca’s, appartementen en nieuwbouwwoningen in alle prijsklassen.

ls geen ander beseften wij dat de aan- of verkoop van huizen niet alleen een zakelijke maar ook een emotionele beslissing is. Geen heerlijker gevoel dan een huis dat een thuis wordt, ook als tweede verblijf. Daarom kozen wij consequent voor een persoonlijke aanpak van al uw vragen, wensen en verzuchtingen en dit voor, tijdens en na uw zoektocht.

Een 5-talig Belgisch team staat nu in voor het dagelijks beheer in ons kantoor in Spanje en onze filosofie van de begindagen is ook vandaag nog volledig intact : kleinschaligheid als garantie voor een persoonlijke benadering en doorgedreven service.

Alle dossiers gaan door ónze handen, het zijn wij persoonlijk die u proberen te helpen uw droom gestalte te geven. Geen huis, villa, finca komt in onze portfolio zonder dat we het met eigen ogen hebben gezien. En niet onbelangrijk : we kénnen de valkuilen die u tijdens uw zoektocht kan tegenkomen en bezitten de kennis en ervaring om ze feilloos te omzeilen.

Naar u luisteren om een beeld te krijgen van uw wensen, is bij ons de eerste stap in het opbouwen van een goede relatie. Uw tevredenheid is immers essentieel om te kunnen functioneren in een markt als deze. Het is immers net zo belangrijk voor ons als voor u dat u de juiste keuze maakt want geen betere reclame dan een tevreden klant.

We kiezen dan wel voor kleinschaligheid maar niet in ons aanbod. Onze portefeuille omvat net zo goed aan zee grenzende villa’s als statige huizen midden in de natuur, zowel authentieke finca’s in het hinterland als prachtige nieuwbouwprojecten in goed uitgeruste wijken. Dit in alle prijsklassen. Mocht u toch uw gading in spanje niet vinden, gaan wij actief op zoek naar het huis van uw dromen. Want ieders droom is immers uniek.

Avenida La Marina 236, 03720 Benissa
(Carretera Moraira – Calpe) Alicante – Spanje
Telefoon: +34 659 470 365
+34 966.499.098
Website: max-villas.eu
Email: info@max-villas.eu

Share

Comments are closed.

Zoeken op het internet

Aangepast zoeken