Share

Direct naar

Nederlandse Vereniging Costa Blanca

De Nederlandse Vereniging Costa Blanca, bij iedereen nu wel bekend als NVCB, is een vereniging voor Nederlandstalige bewoners en bezoekers van de Costa Blanca.

De vereniging stelt zich tot doel maatschappelijke-, sociale- en culturele activiteiten te bevorderen en te onderhouden.

Hoewel we veel vitale ouderen onder de leden hebben zijn er ook heel wat leden die vroeg met pensioen zijn gegaan of in Spanje zijn gaan wonen en werken. In deze tijd kiezen veel mensen er voor de winter in Spanje en met name aan de Costa Blanca door te brengen. Onze vereniging voert een actief beleid om voor deze groepen van belang te zijn door het organiseren van activiteiten en evenementen.

Wij beschikken hiervoor over een gebouw in de mooie urbanisatie Bello Horizonte-1 in La Nucia, met een oppervlakte van 300 m², met een bescheiden eigen parkeerruimte maar een groot overdekt terras. Wilt u meer weten over onze vereniging en activiteiten bezoeken, kom dan naar de vrije inloop-ochtend op maandag. Er zijn altijd mensen aanwezig die u met plezier willen informeren.

Activiteiten
Jeu de Boule, bridge, computerclub, biljarten, schilderen en tekenen, Spaanse les, klaverjassen, fitness, soos, beeldhouwen, boetseren, bingo, diëetadvies met kookworkshop

Carrer  Lisboa 5, 03530  La Nucia, Urbanización  Bello Horizonte 1
Tel. +34 634 306 187

Share

Comments are closed.

Zoeken op het internet

Aangepast zoeken