Share

Direct naar

Los Caballos Luna Spanje

De stichting biedt opvang aan paarden in nood. Vaak verkeren deze paarden in verschrikkelijke conditie op het moment dat wij er voor de eerste keer mee in aanraking komen. Wij geven de paarden een liefdevolle en intensieve verzorging en zodra de paarden er aan toe zijn zoeken wij een nieuwe thuis. Dit noemen wij een herplaatsing.
Niet alle paarden kunnen herplaatst worden. Soms omdat ze te oud zijn en soms vanwege medische redenen. Deze paarden blijven dan ook de rest van hun leven bij ons en worden ter adoptie aangeboden.

Het onderhoud van een paard kost bij ons op de stichting gemiddeld € 150 per maand. Dat is een aanzienlijk bedrag, gezien het aantal paarden dat wij momenteel hebben en het feit dat wij alles bijeen moeten zien te krijgen door middel van donaties of giften.

Paard in Nood Spanje kan alleen dankzij de inzet van vrijwilligers en donaties bestaan. Paard in Nood Spanje heeft geen mensen op de loonlijst staan, dus elke donatie die u overmaakt, gaat rechtstreeks naar het voer, medicatie, veearts, hoefsmid, inentingen etc.

Gezien de nog steeds voortdurende crisis en afnemende werkgelegenheid in Spanje, verwachten wij nog steeds veel paarden te moeten opvangen. Daarom blijven wij een beroep op u doen om deze prachtige dieren te kunnen helpen. Wij kunnen het niet alleen. Daar hebben wij u voor nodig…

Adres in Spanje
De stichting is gevestigd aan de rand van een natuurpark, aan een weg zonder officieel  geregistreerde straatnaam. Uw navigatie zal het adres hoogstwaarschijnlijk dan ook niet herkennen.

Wilt u langskomen dan adviseren wij u onderstaande coördinaten in te voeren in Google Maps of uw navigatiesysteem:
N 37 52 26.9 W 6 04 12.4
Mocht dat niet werken dan rijdt u het best naar Almadén de la Plata, waar u het dorp binnenrijdt via Calle las Matas. Deze weg gaat verder als de Av. Andalucia die u helemaal volgt totdat u bijna het dorp weer uit rijdt. Aan uw rechterhand komt u langs de begraafplaats waar u na de lange witte muur direct naar rechts, een onverharde weg inslaat. U volgt deze weg waarna u aan uw linkerhand na ± 100 meter de paarden en de stichting zult zien staan.
Tel. +34 682 79 92 71
Website: paardinnoodspanje.nl
Facebook: loscaballosluna.spanje

Vestigingsadres Nederland
Jozef Israelslaan 203, 1328 CJ Almere, Nederland
Bankrekeningnummer Nederland
IBAN: NL12 INGB 0007 1500 62
BIC: INGBNL2A
Bankrekening​ Spanje
Cuenta bancaria España
IBAN:  ES04 0081 1430 3900 0105 3506
BIC: BSABESBB

Share

Comments are closed.

Zoeken op het internet

Aangepast zoeken