Share

Direct naar

Makelaarskantoor InmoBlau Albir

Inmoblau, Het makelaarskantoor gespecialiseerd in verkoop en verhuur aan de Costa Blanca Noord. Zaakvoerster Jenny Vanelderen (Tongeren België) bijgestaan door office-manager Yan Severeijns (Maastricht Nederland) hebben ieder al méér dan 15 jaar ervaring in de makelaardij in deze streek. Verder is er een heel team dat zorgt voor boekingen en assistentie bij vakantieverhuur. Vanaf 1 week tot enkele maanden (overwinteraars) kunt u bij hen terecht.

Deze heerlijke streek staat bekend om zijn micro klimaat. In de praktijk betekent dat: heerlijke zachte winters en niet zo héél hete zomers als aan de rest van de Spaanse Costas. Kortom een ideale plek voor zowel vakantie, overwinteren, als permanente vestiging.

Of u nu een klein bescheiden vakantie-appartement zoekt of een immense villa met eigen zwembad, wij helpen u het ideale object te vinden. Allereerst stellen we samen een zg. zoekprofiel samen waarin u uw wensen duidelijk maakt.

Koop en verkoop, huur en verhuur van appartementen, woningen, villa’s, winkel- en kantoorruimtes, bars, restaurants en hotels.
Ook voor vakantiewoningen, van appartement tot villa met eigen zwembad, per week, per maand of voor het hele seizoen.

Avenida del Albir 6, local 28, 03581 Albir
Tel. +34 966 867 153, mobiel +34 617 600 459

Website: inmoblau.com
Email: info@inmoblau.com

Share

Comments are closed.

Zoeken op het internet

Aangepast zoeken