Share

Direct naar

Costa Blanca Events

Trouwen in Spanje, aan de zonnige Costa Blanca!
Meer waar voor je geld dan op andere bestemmingen.

Trouwen in een finca, een landhuis met geschiedenis, of in een tropische tuin, waar je je in de caraïben waant, trouwen op het strand in een heerlijk aangenaam klimaat, met een Spaanse gitarist of een groep Spaanse muzikanten, met pittoresk Spanje op de achtergrond.

Planning, organisatie en coördinatie van je huwelijk in Spanje. We werken niet met ‘standaard pakketten’, maar stellen samen met het bruidspaar een gedetailleerd draaiboek van je huwelijk op, waarin alle mogelijkheden en diensten in detail vermeld staan, met foto’s, prijzen, aantallen, enz.

Het draaiboek wordt opgesteld in Yoep, je persoonlijke online weddingplanner, zodat je 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang hebt tot de meest actuele versie van je draaiboek, er diensten kan aan toevoegen of verwijderen, keuzes kan maken, enz en permanent beschikt voor een overzicht en totaal van het budget.

Je betaalt een vergoeding voor de diensten van de weddingplanners, maar daar tegenover staat dat je daardoor een fikse korting krijgt op een aantal diensten,  en je huwelijk wordt perfect voor je georganiseerd.

Er is geen verplichting om alle diensten af te nemen voor zover we overtuigd zijn dat het huwelijk perfect zal zijn, en we overtuigd zijn dat we onze naam en reputatie aan het huwelijk kunnen verbinden.

p.a. Recrea Service & Consulting SL
Calle La Quilla 22b, 03599 Altea ( Alicante ), Spanje
Tel. (+34) 965.845.338
Website: spanjeevent.org
E-mail: info@costablancaevents.org
Facebook: spainwedding 

Share

Comments are closed.

Zoeken op het internet

Aangepast zoeken