Share

Direct naar

Agua y Sol Costa Blanca electricien

Gediplomeerd Belgisch elektricien Jeroen Averhals aan de Costa Blanca met officiële Spaanse erkenning en licentie

Elektriciteitswerken door gediplomeerd elektricien, plaatsing van airco’s, plaatsing van zonnepanelen voor warm water, verwarming van zwembaden, alle zwembadonderdelen en onderhoud van zwembaden, warmtepompen voor centrale verwarming, professionele plaatsing van alarminstallaties en camera’s, nieuwbouw en renovaties, Verwarming van zwembaden, Plaatsing Waterontkalking, Denia, Moraira, Teulada, Benissa, Calpe, Altea, Alfaz del Pi, Albir

Begin mei 2011 is Jeroen Averhals van start gegaan als zelfstandige met als bedrijfsnaam “Agua y Sol Costa Blanca”. Onder die noemer wil hij een hele waaier van activeiten doen op een professionele manier. Hij studeerde in België af als elektricien zowel huishoudelijk als industrieel en stuur- en beveiligingstechnieken.  Jeroen heeft een officiële Spaanse licentie en is erkend bij de Generalitat Valenciana Conselleria d’Industria.

Bovendien heeft hij ook een bijkomende opleiding als installateur van alarmsystemen en camera’s gevolgd.

Zijn moto is “Vakmanschap en kwaliteit in combinatie met een uitstekende service”en dit maakt wel degelijk het verschil met de bedenkelijke kwaliteit van elektrische installaties die hij reeds her en der is tegengekomen.

Het beroep van elektricien zit hem waarschijnlijk in het bloed aangezien ook zijn opa zijn ganse carrière als technisch ingenieur meet- en regeltechnieken in een gerenomeerd Belgisch bedrijf gewerkt heeft en hij dus op 40 jaar ervaring beroep kan doen.

Je bent per slot van rekening beter af bij de vakman en kwaliteit hoeft beslist niet duur te zijn.

Calle Anguila 27 La Viña 03720 Benissa
Mobiel: +34  634 32 80 84
Website: agua-y-sol-costablanca.com

Share

Comments are closed.

Zoeken op het internet

Aangepast zoeken